08022017: wednesday kicks

wednesday kicks

Det var dårleg idé å utsette bildetakinga av dette skoparet. Dei fekk nemleg bade seg i øl, tobakk og vestlandsregn sist laurdag. Fin jomfrutur (NOT). Men eg lover; før den tid minna dei om glitter, favorittparfymen og candy. Litt usikker på kor ein får kjøpt Adidas Campus i Noreg, men dei minner litt om Gazelle-serien. Eg kjøpte mine hjå Tennis på Torgalmenningen i Bergen.

February 8, 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply victoria

  Finnes en Tennis i Oslo også, i Grensen 🙂 Men andre steder, NOOO IDEA. Men ja, de minner meg litt om mine Stan Smith. 😀 men fine var de da, slike lekkerbisker!

  February 8, 2017 at 17:40
 • Reply Victoria

  Oi, disse var skikkelig fine! *-* Håper de er å få tak i her i Storbritannia hehe.

  February 9, 2017 at 20:18
 • Reply Milla

  Oh my. Skodrøm. Håpe eg finne sånne som detta ein gong eg og. Sikle sikle.

  // Wow, tusen takk Anette <3

  February 10, 2017 at 19:06
 • Reply Luisa - La Mar

  Så fine! Jeg har vært for dårlig på å tilføre Adidas til skogarderoben, må gjøre noe med det.

  February 15, 2017 at 13:51
 • Leave a Reply

  You may also like