21022017: depression tuesday

depression tuesday

Hei hei, alle saman. Denne tysdagen har vore overraskande god. Dagane er ikkje lenger så korte, og sola står opp tidlegare. Snart kan mange av oss spyle vinterdepresjonen ned i dass, og ynskje våren velkomen. Denne veka har eg lagt ved melodiar av Sondre Justad, Kaja Gunnufsen og Santigold. 2-1 til norsk musikk, hurra!

 

Sondre Justad – Riv i Hjertet
Denne songen minner meg om det gode studentmiljøet i Volda. Og spesielt festane i journalistikk-gjengen. Sjølv om det til tider var hardt å øve til eksamen, eller lage reportasjer til radiosendingane, gav me kvarandre støtte og motivasjon. Berre det å gå den korte avstanden frå høgskulen, og til nærbutikken for å kjøpe lunsj, var fin. Sjølv i slaps og regn. Samhaldet var fantastisk.

 

Kaja Gunnufsen – Høst feat. Handerre Linni)
Får meg til å drite i alle bekymringar. Gunnufsen er heilt fantastisk. Songtekstane (og spesielt denne) får meg til å le.

 

Santigold – Disparate Youth
Denne dama er feeeeeeeeet! Songen får meg til å ville køyre til langtvekistan, og gløyme alt av “to do’s”. Diverre er det ikkje så enkelt, men ein kan spele av låta, lukke augo og late som.

 

Trykk her for å abonnere på spelelista på Spotify. 

February 21, 2017
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Luisa - La Mar

  Så innmari fint at dagene dine er lysere. Jeg kjenner på det selv. Og sangene, elsker alle! Santigold har vært en favoritt hos meg i evigheter <3

  February 21, 2017 at 22:43
 • Reply June

  Åååå, Sondre! <3

  February 21, 2017 at 23:13
 • Reply victoria

  santigoooold <3

  February 23, 2017 at 00:09
 • Reply U

  Åh, våren blir så bra! LYS! <3

  Digger den Santigold-låta. Hun er rå!

  February 27, 2017 at 11:55
 • Reply L

  Du har B R A(!) musikksmak!

  February 28, 2017 at 10:13
 • Leave a Reply

  You may also like