21032017: depression tuesday

depression tuesday

Hei! For de som vil vite meir om bloggkonseptet bak “depression tuesday”, har eg forklart dette i eit tidlegare blogginnlegg  (link). Kort fortald: songar som forfattaren av denne bloggen forbinder med gode tider. Håper tysdagen dykkar har vore fin ♥

 

Dagny – Backbeat
Dagnys “Backbeat” minner om den siste eksamensfesten i Volda. To venninner og eg slang oss rundt på låveloftet og dansa som nokre apekattar til denne songen (og ikkje minst “Toxic” av Britney Spears, haha). Har eit svakt minne om at eg fell ned på golvet, men sprett opp att på beina fordi eg var så overlukkeleg. Folk slo seg verkeleg lause – og kjekt var det!

 

Julie Bergan – Younger
Er det rart å mimre tilbake til påskeferien 2014? Har funne eitt blogginnlegg eg publiserte 21. april for tre år sidan: Bra avslutning på ein bra påskeferie (link). 2013/2014 var det fyrste året venninnegjengen ikkje lenger budde på same stad. Sjølv budde eg i Volda på denne tida, og eg hugsa kor kjekt det var å kome heim att til Voss og sjå alle igjen. “Younger” av Julie Bergan herja hitlistene på NRK P3, og eg var heilt hekta.

 

Bendik, Christine, Izabell, Julie Bergan, Silvana Imam, Stella Mwangi – Attitudeproblem (P3 Remix)
GRLPWR x 1000.

 

Trykk her for å abonnere på Spotify.

March 21, 2017
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Luisa - La Mar

    Alle tre er på min liste allerede 😀

    March 24, 2017 at 13:53
  • Leave a Reply

    You may also like