24032017: oslo

pust oslo

Pust kafé på Majorstuen klokka 08:00; eit stort pusterom for å finne roen. Her åt eg heimelaga sandwich (med rosiner i – kjempegodt), og snakka om livet og ingenting med Nina og Anna. Pust inn, pust ut.

 

robot oslo

Grünerløkka og Robot-butikken. Hanne og eg vert heilt galne og prøver å finne den perfekte Levis 501-buksa. Så gjev me opp, og går laus på solbrillene i staden.

 

Vidare til Fru Hagen for lunsj og to koppar svart kaffi med Ingrid og Hanne. Der freista det med ein gigantisk salat beståande av honninggratinert chèvre, rødbeter, karamelliserte valnøter og spinat. Og toast. Kjempemasse toast, mmm! Dette var skikkeleg digg. Perfekt om ein ikkje vil bli supermett, men samtidig litt mett – om de forstår? Hehe.

 

Innsåg litt utpå dagen at eg hadde tatt med meg regnet frå Vestlandet. Heldigvis var Hanne og eg på veg til å hoppe på 31-bussen. Eller var det 21-bussen? Hehe. Eller kanskje var det 11-trikken? Hugser ikkje heilt, men det er kanskje ikkje så viktig uansett. Offentleg transport i Oslo er ikkje heilt mi greie endå. Er i byen så sjeldan at kvar gong eg er på besøk, har Oslo-hukommelsen svikta totalt. På grunn av dette, har eg bestemt meg for å ta turen til hovudstaden oftare.

Hadde ikkje sett desse herlege jentene sidan mai/juni i fjor. Likevel går samtalen som om at me var saman seinast for to veker sidan. Det er fint med det.

March 28, 2017
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply victoria

    åååh, skulle ønske jeg også kunne være turist i oslo, haha, for det ser så gøy ut!
    aldri hørt om den kafeen pust, så den må jeg skrive ned i boka mi 😀 kjipt at du ikke fant levisbuksa, men den dukker nok opp før eller senere <3

    March 28, 2017 at 22:28
  • Leave a Reply

    You may also like