25042017: depression tuesday

depression tuesday

Det er tre veker sidan forrige musikkspalte. På grunn av dårleg tid, men svært lyst, gjer eg dette blogginnlegget kort. Håper desse songane kan bidra til nokre fine musikkaugeblikk den siste veka i april ♥


Tame Impala – The Less I Know The Better
Kvar gong eg høyrer nokon nemner Tame Impala, tenker eg berre AUSSIE AUSSIE AUSSIE. På Roskildefestivalen i fjor såg eg dei live for fyrste gong. Konsertopplevinga var heilt magisk. Songen “The Less I Know The Better” får meg i draumemodus. Og det er deilig.

 

 

Drake – Hotline Bling
Treng ikkje skrive så mykje her, unntatt: mmm <3

 

 

Cezinando – €PA
Minner om då eg budde i Bergen i fjor, og alt eg såg på vegen til og frå Minde. Høyrde denne låta minst to gonger dagleg. Alltid på bybanen. Såg Cezinando på Lindmo på NRK førre laurdag. Kristoffer er litt av ein type.

 

Trykk her for å følge Depression Tuesday på Spotify (lenke).

April 25, 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Luisa - La Mar

  Fin musikk! Altså jeg ler bare når jeg hører Hotline Bling, mannen min ble tatt med på studioinnspilling på utdrikningslaget hans og da måtte han synge den alene og det er så lol, vi har opptak hjemme som er forbudt å høre på :p

  April 28, 2017 at 14:16
 • Reply Drea

  Takk for fine musikktips! 😀 Digga den første!

  April 30, 2017 at 22:32
 • Leave a Reply

  You may also like