28022017: depression tuesday

Hei og hå, hvor det går. I dette innlegget blir det ny runde med musikk som gjer meg (og kanskje du?) glad. Kan òg muntre opp med å informere om at me går inn i ei ny årstid i morgon. Mars er som regel verken vinter eller vår, men ein kan trygge seg med at det ikkje lenger er februar. Knis.

 

Whales & This Lake – Sahara Blind
Melodiane minner meg om regnskogane i Australia. Dei var mystiske og nokre gonger mørke, men likevel eventyrlege. Under refrenget tenker ser eg for meg at eg hopper utfor eit lite fossefall, og føler på fridomen.

 

ZAYN, Taylor Swift – I Don’t Wanna Live Forever
Flashback til den ekstremt diskuterte filmen “Fifty Shades Of Grey”. Scena der Christian Grey og Anastasia Steele står på ein seglbåt (minna nesten om Rose og Jack i filmen “Titanic”). ZAYN og Taylor Swift gjorde augeblikket utruleg fint.

 

Veronica Maggio – Sergels torg
Får lyst å vakne av sollys, ta på meg ei gamal T-skjorte, smile litt og danse rundt i stova. Og høyre på denne songen, sjølvsagt. Mmm… Veronica Maggio, du är underbar.

 

Trykk her for å abonnere på Spotify.

February 28, 2017
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Luisa - La Mar

    Elsker disse innleggene dine! Sergels torg er en favoritt hos meg, spesielt etter at jeg hadde den på øret da jeg gikk for bli Sergels torg i Stockholm da jeg besøkte Carina, det var litt creepy, fint og tilfeldig 🙂

    March 1, 2017 at 15:33
  • Leave a Reply

    You may also like