the denim trend I love

… and I have no idea why.

Innlegget inneheld annonselenker.

Kven hugser då dongeriskjørtet dominerte alle barnebursdagane? Eg har heilt ærleg ikkje eigd eit einaste dongeriskjørt sidan eg gjekk på barneskulen. Trur faktisk eg eigde fleire variantar; lange og korte – til og med i forskjellige blånyansar.

Ti-elleve-tolv år seinare, har eg skaffa meg eit nytt skjørt. Dei eg brukte før i tida, var sjølvsagt ikkje passelege. Eigentleg er eg litt sein ute med denne “dongeri-trenden”, men de som kjenner meg, veit at eg berre har hatt (og framleis har) sansen for svart/mørkegrå underdelar. Eg er så pysete.

Favorittkombinasjonen min til dongeriskjørt er svarte toppar.

denim skirt

Shop the look:

Skjørt, OBJEMMA H/W SKIRT 84, Object Collectors Item - NELLY.COMSkjørt, Bright Blue Denim Skirt, Miss Selfridge - NELLY.COMSkjørt, Abba Denim Skirt, Fashion Union - NELLY.COMSkjørt, Demi Dark Wash Skirt, River Island - NELLY.COM

September 4, 2016
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply victoria

    ble bitt av den basillen jeg også ^^

    September 5, 2016 at 01:48
  • Leave a Reply

    You may also like