get your motivation back: workout music summer 2015

IMG_8144

Lenge har eg hatt litt problem med treningsmotivasjonen. Fann ut for to-tre dagar sidan at musikkvariasjon under treningsøktene var litt av grunnen. Med deilig musikk på øyrene, blei mila eg jogga i dag tidleg berre ei magisk oppleving. Lesarane mine fortener den same opplevinga som eg starta denne dagen med, så under har eg linka til to av treningslistene mine. Den fyrste til kondisjonstrening og den andre til styrketrening. Håper de liker musikken like godt som eg gjer. Hald dykk oppdatert og abonner gjerne! Songar blir byta ut og songar blir lagt til med jamne mellomrom.

Running up that hill
Lift me up

Har lesarane mine nokre treningsmelodiar de blir ekstra motiverte av for tida? 

June 22, 2015
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Seline

    Skal prøve de ut, har nettopp slettet hele treningslisten min, var så lei sangene der haha 🙂

    June 23, 2015 at 15:23
  • Leave a Reply

    You may also like