good morning, honey

Morgontimane er viktige for meg. Liker dei lange, rolege og mjuke. Det inneber to-tre koppar kaffi, radiolytting, blogglesing, kanskje litt God Morgen Norge på TV2 og ein god, mettande frokost. Pleier òg å løyse Rubiks Kube to gonger, og ta baklengs salto frå venstre sofahjørne – i berre undertøy – helst før fyrste kaffikopp. Hehehehe, neidå. Men fakta: kaster gjerne av meg dyna to timar før eg eigentleg bør av stad til jobb.

Må heller ikkje gløyme: å trykke på slumre-knappen på vekkerklokka er forbode. Er det ikkje betre med god søvn i tretti minutt, enn å ligge og høyre på vekkerklokka som ringer fem gonger i løpet av ein halvtime? For meg høyrest det berre ut som stress, stress og stress. Og jævlig irriterande.

Kva morgonrutinar gjer dagen dykkar bra?

March 6, 2017
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Line Cecilie Larsen

    Jeg er desverre en som trykker på slumre hahaha… må det ellers våkner jeg hvertfall ikke 🙁 men min er: Ikke ha på vekkerklokke i det hele tatt og våkne til lyset på rommet mitt. perfecto <3 (utenom de dagene jeg våkner med kjæresten da, de er finere)

    March 6, 2017 at 22:25
  • Leave a Reply

    You may also like