Kutter hodet av slanger, det vokser ut nye


… Eg tror at jeg ser på en hydra
Vi ska se hvor lenge de krypar
Når gressklipperen går til hypar

(Handerre) Linni aka han eine Yo-gutten, kom ut med sitt andre soloalbum, “Maksimum” for to veker sidan. Låta “Eiar” er ikkje berre ein fet låt. Musikkvideoen er minst like fet, men meir mystisk enn eit underjordisk rave-party. Creepy (as fuck). Med eit allereie høgt nivå innan norsk hiphop-musikk, er denne videoen kanskje det lille ekstra som må til for å kome “opp og fram”. Gler meg til meir frå Linni – dette var skikkeleg “mata”.

Kva elles skjer i livet mitt? Er tilbake i heimbygda og prøver å planlegge dei neste fire åra utan å få panikk. I eitt sekund har eg verdas beste plan, men sekundet etter har eg erstatta den med ein ny idé. Merker det er slitsamt, men tar meg sjølv i nakken kvar gong, og tenker “dette er heilt normalt i generasjon prestasjon/generasjon LOL”. Huff. How are you guys? 

April 1, 2017
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply victoria

    I’m doing just fine, thank you! Har faktisk ikke hørt om Linni eller Handerre, men så hører jeg ikke på så mye norsk hiphop, det blir liksom så mye likt og da faller jeg litt av og kjeder meg ^^

    April 1, 2017 at 17:17
  • Leave a Reply

    You may also like