let’s go outside and have a run!

Innlegget inneheld annonselenker

Recently Updated10Kari Traa – Mette LS / Adidas – Run Longsleeve /  Casall – Conquer Running T-Neck / Adidas – Run Jacket

Recently Updated8Casall – Base 7/8 / Adidas – ULT 3S / Nike – Legend 2.0 Floe / Neo Noir – Love Long Sport

Recently Updated9Nike – Just Do It / Röhnisch – Meg Loose Racerback / Drop of Mindfulness – Spagetti Dog Print / Adidas – Run FL

Dei siste åra har eg blitt freista til å heller prioritere pengane mine på treningsklede, i staden for kvardagsklede. Det er litt merkeleg det der. Trening er jo trening, så lenge ein får sveitte litt, så har det vel ikkje så mykje å seie korleis ein ser ut? Men neidå, slik er det ikkje hjå meg. For at eg skal få ordentleg treningsglede, så handler det òg om å føle seg komfortabel under treningsøkta. Eg liker jo å sjå litt “ok” ut, medan eg spring den siste kilometeren, enten på tredemølla eller ute i naturen.

Våren er her, og ein kan finne fram løpeskoa og treningsjakka. Eg har plukka ut nokre favorittar frå Nelly.com, som eg gjerne kunne tenkt meg å lagt til i treningsgarderoben min. Hugs at dei har pågåande “mid season sale” på heimesidene deira. Bruk koden “XTRA10” i kassa for 10% meir avslag – på alle varer. Trykk her for å kome til salet.

April 16, 2015
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Carina Behrens

    Herreguuuuud, den siste jakka og siste tightsen <3 <3 <3 Hadde jeg bare hatt bruk for de… Hehhheehe.

    April 17, 2015 at 09:50
  • Leave a Reply

    You may also like