red is the new black

(Innlegget inneheld annonselenker)

BAG: Day Gweneth Bag / PHONE CASE: Richmond & Finch Marble / SWEAT: Vila Vimats Topred is the new black

BODY: NLY One Turtle Body / CLUTCH: Love Moschino / JACKET: Hilfiger Denim THDW
JACKET: Only Linea / BANDANA: NLY Accessories


Raudt er plutseleg ikkje berre “hot” i desember. No ser det ut til at dette – i tillegg til pastell – vert vårfargen i år. Kjekt med noko nytt. Denne fargen er jo berre sååå kul!

Den siste tida har eg våga meg på andre fargar enn grå, svart og kvit (fordi heilt ærleg; det ser ut som at eg skal i gravferd kvar dag, hehe). Tilbakemeldingane er i alle fall gode. Kanskje eg endar opp med å bli den fargeklatten. Kva fargar gjer dykk komfortabel? 


Ps. Bomberjakka eg har på meg er kjøpt på Loven Amfi på Voss (er framleis i butikk – løp og kjøp). 

March 2, 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla Cecilia Berentzen

  Masse fint <3
  Håper du får en fin kveld videre! 😀

  March 2, 2017 at 20:54
 • Reply Luisa - La Mar

  Jeg er så enig med deg. Rødt er jo sesongens farge, ja sånn offisielt (ja, det er noe som er det), og jeg liker det såååå godt! Selv om jeg tidligere ikke har tenkt at jeg kom til å elske det. Har aldri brukt rødt noe særlig, men nå elsker jeg det. I tillegg til å våge meg ut på den røde bølgen har jeg blitt flinkere til å bruke pasteller de siste årene, og hvit. Tidligere var det helst sort og grått det gikk i.

  March 21, 2017 at 13:05
 • Leave a Reply

  You may also like